Kraamzorg Sema

Lees hier alle beoordelingen en schrijf uw eigen beoordeling!

Super bedankt !

Rated 5.0 out of 5
4 March 2024

Sema is super in haar werk. Heel vriendelijk en open in omgang. Is op de hoogte van alle in’s en outs. Zeker een aanrader om haar te nemen als kraamzorg!

Sema super bedankt voor je hulp en expertise. Het gaat je goed !

Zouhair en Nesrin

Happy mom

Rated 5.0 out of 5
29 February 2024

Wat heb ík genoten van mijn kraamweek! Je voelt dat het alles met liefde gedaan wordt. Sema weet wat haar beroep inhoudt.

Zeker een aanrader voor alle mommy’s die niet uit willen vogelen!

Fatos

Rabya baby

Rated 5.0 out of 5
10 February 2024

9 yil once hayatimiza girdi 9 yil sonra tekrar sema hayatimiza geldi iyyiki gelmis iyyiki tanimisim kendisini anlatacak cok sey var ama sema iyiki var iyiki bu meslegi secmis kendisi kanatsiz bir melek butun annelerin ve bebeklerin hayatina dokundugu icin herkesde bu denli guzel hatiralar biraktigi icin cok tesekurler ederim efsane kadin

Telli ve rabya

🌹🌹🌹

Rated 5.0 out of 5
7 February 2024

🌹Ik zou me niet op mijn gemak voelen als ik niet iets zou schrijven over mevrouw Sema. Ze heeft een aanpak alsof ze lid is van een heel goede familie. Hartelijk dank voor alles. Ik ben blij je te hebben, Sema .

🌹

Musa doğan

Liefste kraamzorg

Rated 5.0 out of 5
1 September 2023

Sema heeft mij begeleid tijdens mijn eerste kraamweek. Sema is erg ervaren en heeft veel kennis over newborns, borstvoeding geven, het herstel na de zwangerschap etc. Ze heeft mij super goed geholpen. Wat ik fijn vind aan Sema is haar positieve karakter en houding. Ze heeft mij veel aangemoedigd waardoor het moederschap mij beter afging. Sema heeft een hart van goud en doet haar werk met liefde en passie. Ik ben Sema erg dankbaar en kan iedereen haar aanbevelen!

Yeganeh

De meest perfecte verpleegster😍

Rated 5.0 out of 5
25 August 2023

Gelmiş geçmiş en iyi hemşire! Okadar mütiş bir insan ki bir haftanın nasıl geçtiğini anlamadık bile herşeyi mükemmel bir şekilde öğreti, anlatı çok yardımcı oldu. Nekadar teşekkür etsem az kalır❤️ Hemşire gibi değil sanki ailemden biriymiş gibi davradığın için çok teşekkür ederim, iyiki SEN ❤️ iyiki seni tanımışım ❤️ Şu an bile bişey sormak istesem hemen yardımcı oluyorsun sen çok Mütiş bir insansın❤️

Aysun

Mutlu Anne

Rated 5.0 out of 5
25 August 2023

Çok kısa surede çok şey öretti bebeye ve bana çok guzel baktı onun sayesinde çok guzel bir hafta geçirdik iyiki varsın Sema ablamız herşey için çok teşekur ederiz… Allah senden razı olsun..❤️❤️❤️❤️

Sibel

Kraamweek vol met liefde

Rated 5.0 out of 5
25 June 2023

Tijdens de intake kreeg ik een zeer vertrouwde energie. Ik kijk zeer positief terug naar mijn kraamweek dankzij Sema🤍 ze doet haar werk met liefde 🫶🏼. Zorgt goed voor de baby en denkt ook aan de rust van de moeder waarbij ze momenten creëert waar moeder kan slapen of even tijd voor zich zelf heeft.

Mijn peuter en ik hebben vaak mogen genieten van de heerlijke fruitsalades🤍

Betul Koc

Grote hart voor Sema❤️

Rated 5.0 out of 5
11 June 2023

Zodra wij ’s avonds laat thuis kwamen uit het ziekenhuis stond Sema klaar om ons op te vangen. Zij heeft ons voorbereid om de eerste nacht goed door te komen met ons eerste kindje. De volgende ochtend mochten wij Sema verwelkomen in ons nieuwe gezinnetje. Gedurende acht dagen was zij een baken van rust en gezelligheid. We voelden ons meteen vertrouwd met haar. Mede dankzij haar begeleiding is de borstvoeding goed opgang gekomen en hebben wij geleerd hoe de verzorging van een pasgeboren baby in z’n werk gaat. Verder gaf ze goede (natuurlijke) tips voor het herstel van Yusuf. We zijn gewoon super blij dat we Sema als kraamhulp hadden en zouden iedereen de kraamwolk aanraden!

Zeynep Yilmaz

Oprechte beoordeling.

Rated 5.0 out of 5
1 June 2023

Tijdens het intake gesprek voelde ik Semas bezorgdheid, alsof het je eigen moeder is.. En dat was super fijn! Je hebt iemand nodig waarbij je in je kraamweek toch fijn bij voelt..

Sema is een ervaren en doet haar werk oprecht met plezier. Wij hebben veel van haar ervaring mogen profiteren (dat is lang niet bij elk kraamverzorgster zo). Ze heeft een goed luisterend oor, neemt goed voor ogen wat je wensen zijn en je kan vertrouwen op haar expertise! Daarnaast doet ze haar werk nauwkeurig en raffelt het niet af. Bij een tweede zwangerschap zou ik haar weer nemen!

Buse

Liefste kraamverzorgster

Rated 5.0 out of 5
1 June 2023

Zoveel geleerd van deze prachtige kraamverzorgster! Ze straalt haar liefde voor het vak en haar cliënten. We hebben een geweldige kraamperiode gehad en veel geleerd van Sema abla. Dankzij haar professionele houding hebben wij geen één keer getwijfeld over de zorg wat zij ons heeft aangeboden. Ze was net een moeder en was er voor ons hele gezin. We zijn erg dankbaar met haar. Ze is en blijft heel speciaal voor ons.. Ik raad sema abla zeker aan voor alle vrouwen die een geweldige kraamweek willen.

Ebru

Aysel

Rated 5.0 out of 5
29 March 2023

Öncelikle Herşey için çok sağol Sema Abla O kadar Samimi O kadar İyi Bir insan Ki Tanımadan Anlayamasınıs Bana Çok Şey öğretti Oğlumu çok İyi Baktı bizimlen çok İlgilendi Çok yardımcı oldu Allah razı olsun senden sema ablacığım Kelimelerlen Anlatılmaşın Seni Herkese Tavsiye ederim çok İyi Bi emşire Iy iki Tanımışım Seni sema ablam Kelimelere sığdıramadığım En Mükemmel i emşire Sensin Her şey için çok teşekkürler güzel kalpli sema ablacığım 🫶🏻♥️🫶🏻♥️🫶🏻♥️🥰

Aysel

Aren’s mom

Rated 5.0 out of 5
6 March 2023

I’m extremely happy and satisfied with her work, she helped us a lot. She didn’t only my child she helped me with everything aswell. I learned from her a lot. We will never forget you auntie Sema. Thank you so much for everything we love you ♥️🥰

Canan

Arzu

Rated 5.0 out of 5
2 March 2023

Tanidigimiz en güzel kalpli insan en Iyi Kraamzorg bana herşeyi ögretmek için caba gösterdigin icin beni herzaman rahatlatigin icin tessekkur ederim iyiki 1 haftani bizimle gecirdin iyiki seni sectik❤️🥰

Arzu

Teşekkürler

Rated 5.0 out of 5
28 December 2022

Kadının en özel anı anneliğe ilk adımı atıyor olmaktır. Bu anlamlı ve zorlu süreçte güler yüzünü, desteğini ve mesleki tecrübeni bana aktardığın için sana sonsuz minnettarım. Kızım Liya’nın ilk günlerinde en güzel şansımızsın. Sonsuz teşekkürler ♥️

Gökşin

Dank je wel

Rated 5.0 out of 5
15 August 2022

Wij hebben hulp gekregen van Sema abla bij onze 3e zoon. Hier hebben wij gezien wat een groot verschil het is om met een liefdevolle ervaren kraamverzorgster te werken. Zij heeft zich 200% ingezet en mij gesteunt als geen ander. Zij heeft voor altijd een speciaal plek in mijn hart. Heel erg bedankt Sema abla.

Sultan Cetin

Een liefdevolle kraamtijd

Rated 5.0 out of 5
6 August 2022

In oktober 2020 hebben wij bij onze eerste zoon Sema als kraamverzorgster leren kennen. Dit hebben wij als heel positief ervaren en was het zeker voor herhaling vatbaar. In juli 2022 hebben we daarom Sema nog een keer als kraamverzorgster gevraagd en wij kijken hier weer heel positief op terug. Sema heeft veel passie voor de zorg van de baby, maar ook voor de moeder. Ik heb veel van haar mogen leren en ook veel steun van haar gehad. Ze heeft veel ervaring en dat merk je ook. Ik ben haar heel dankbaar!

Virashtri Gobardhan

Mutlu

Rated 5.0 out of 5
2 August 2022

ÇOK TEŞEKKÜR EDERIM

Amet kimparie

Şimdiye tek Tanıdığım En Mükemmel Emsire Sema abla Erkese Tafsiye ederim Çok Yardımcı oldun Çok şey öğretin Her eve Lagsim SEMA ABLA❤️

Rated 5.0 out of 5
2 August 2022

Öncelikle Herşey için çok sağol Sema Abla Okadar Samimi Okadar İyi Bir insan Ki Tanımadan Anlayamasinis Bana Çok Şey öğretti Oğlumu çok İyi Baktı bizimlen çok İlgilendi Çok yardımcı oldu Allah Ragsi olsun senden sema abla Kelimelerlen Anlatılmasin Sen Herkese Tafsiye ederim çok İyi Bi emsire Iyiki Tanımışım Seni sema abla Kelimelere sığdıramadığım En Mükemmel Emsire Sensin Herşey için çok teşekkürler ❤️🌸🌸🌹

Amet Kibar

Ikiz annesi

Rated 5.0 out of 5
10 July 2022

Cok kisa bir surede herseyi cok guzel bir sekilde ogreti ben ve ikizlerim haric ev islerindede cok yardimci oldu ❤️ Sema ablayi kesinlikle tavsiye ederim hhersey icin cok tesekur ederim keske daha fazla gelebilseydi ❤️🥰 Aras ve Atlas elerinden oper Sema ablasi seni cok seviyoruz ❤️❤️💙💙🥰🥰😇😇

Berna

Schrijf een beoordeling

Telefoon: +31624494479